Доступність посилання

ТОП новини

Юрій Кармазин вимагає скликання Ради національної безпеки та оборони


Юрій Кармазин вимагає скликання Ради національної безпеки та оборони

Одеса, 10 січня 2003 – Народний депутат Юрій Кармазин вимагає скликання Ради національної безпеки та оборони. Його турбує ситуація яка склалася в Одесі, де, за його словами, триває зрада національних інтересів України.

Українські патріотичні організації та партії вже висловлювали своє невдоволення політикою міського голови Одеси. Вони протестували проти продажу важливих міських об’єктів російській стороні. Але дарма. Саме Руслан Боделан, до речі, зробив в Одесі вивчення російської мови у школах обов’язковим, при цьому не висловивши занепокоєння з приводу стану мови країни, де він народився і нині живе – української.

Народний депутат України Юрій Кармазин так само неодноразово висловлював незадоволення ставленням до проблеми нафтопроводу Одеса–Броди–Ґданьськ:

“Я попереджав, що існує небезпека, що у випадку купівлі херсонського і одеського нафтопереробних заводів Росією цілий нафтопровід, два мільярди доларів, вкладених у його будівництво, не будуть коштувати нічого. Так і сталося. Завод в Одесі було продано “Лукойлу”...

На думку Кармазина, реально загрожує національним інтересам України, її безпеці й те, що відбувається з продажем одеських об’єктів російським структурам, – а тому, вважає він, “необхідно проводити Раду національної безпеки та оборони при президенті і робити необхідні висновки”.

Народний депутат України Юрій Кармазин готує спеціальне подання до президента України Леоніда Кучми та голови Ради національної безпеки та оборони України Євгена Марчука. Він переконаний, що втручання вищого державного керівництва та припинення беззаконня в Одесі вже є на часі.

ВИБІР ЧИТАЧІВ

XS
SM
MD
LG