Доступність посилання

ТОП новини

Російські політтехнологи в майбутній президентській кампанії в Україні прораховують кілька варіантів її проведення


Російські політтехнологи в майбутній президентській кампанії в Україні прораховують кілька варіантів її проведення

Так уважає голова парламентського комітету з питань свободи слова та інформації Микола Томенко. Серед цих способів – "відмова у реєстрації головного претендента на президентську посаду Віктора Ющенка, або зняття його із реєстрації як кандидата", – заявив Томенко в інтерв’ю УНІАН під час робочої поїздки на Буковину.

М. Томенко зазначив, що говорив із багатьма російськими політтехнологами, які працюють в Україні та розробляють два варіанти президентської виборчої кампанії на користь Віктора Медведчука та Віктора Януковича. За його словами, у першому варіанті В. Ющенко передбачається учасником виборчих перегонів, а в другому – ні.

На думку М. Томенка, "люди, які будуть готувати варіант зняття В. Ющенка з реєстрації, мають усвідомлювати, що тоді в Україні настане революція, український народ вийде на вулиці, і, поки Ющенко не зареєструють кандидатом у президенти, вони не повернуться до своїх домівок". "Якщо вони не розуміють "ціни" такої акції, – зазначив М. Томенко, – то підуть на це, а якщо розуміють – мусять мислити категоріями президентської виборчої кампанії, у якій В. Ющенко буде її учасником", – зазначив Микола Томенко.
XS
SM
MD
LG