Доступність посилання

ТОП новини

Віктор Янукович побував із робочим візитом у Запоріжжі


Віктор Янукович побував із робочим візитом у Запоріжжі

Запоріжжя, 14 лютого 2003 – Прем’єр-міністрові України, голові Національного олімпійського комітету Вікторові Януковичу для візиту в Запоріжжя приготували кросівки та спортивний костюм. Імовірно, саме у такій формі голова уряду планував відкрити новий легкоатлетичний манеж “Запоріжсталь” та спартакіаду працівників металургійного комбінату.

Запоріжжя стало першим із регіонів, де з робочим візитом побував новий прем’єр-міністр України Віктор Янукович. Відвідання промислових підприємств, зокрема, – “Запоріжсталі”, “Запорізького автозаводу” та “Мотор Січі” пройшло під гаслом “ усі – на врегулювання внутрішнього ринку”.

До речі, голова Уряду не забув і про місцевих закоханих. У День Святого Валентина, разом із запорізьким губернатором, він привітав молоді подружжя, що брали шлюб в центральному РАГСі, вручив молодятам музичні центри. Останньою гуманітарною акцією за участю прем’єра Януковича стало відкриття реконструйованого легкоатлетичного манежу “Запоріжсталь”. Після плідного дня голова Уряду відбув до рідного Донецька.

ВИБІР ЧИТАЧІВ

ФОТО ТА ВІДЕО

XS
SM
MD
LG