Доступність посилання

ТОП новини

Українська авіакомпанія “Аеросвіт” у зв’язку з бойовими діями в Іраку змінила маршрути польотів з Києва до Тель-Авіва (Ізраїль), Ларнаки (Кіпр) і Бангкока (Таїланд). Нові авіатраси на безпечній відстані від зони збройного конфлікту


-- no author -- Про це повідомила сьогодні прес-служба компанії. З огляду на події в Іраку і довкола, чисельність пасажирів на деякі маршрути суттєво зменшилася. Тому “Аеросвіт” скоротив кількість рейсів до Дубаї (Об’єднані Арабські Емірати) та Хургади (Єгипет). Тепер замість двох, здійснюється один на тиждень

Про це повідомила сьогодні прес-служба компанії.

З огляду на події в Іраку і довкола, чисельність пасажирів на деякі маршрути суттєво зменшилася. Тому “Аеросвіт” скоротив кількість рейсів до Дубаї (Об’єднані Арабські Емірати) та Хургади (Єгипет). Тепер замість двох, здійснюється один на тиждень.

За словами менеджера компанії, “Аеросвіт” не відмовляється від жодної з повітряних ліній, продовжуючи польоти до країн Східного Середземномор’я та Близького Сходу.

Як повідомив генеральний директор Григорій Гуртовий, у компанії працює група оперативного реагування, яка цілодобово опрацьовує дані про події у районі Перської затоки.
XS
SM
MD
LG