Доступність посилання

ТОП новини

Бюджетний комiтет Верховної Ради на засiданнi у вiвторок схвалив угоду про спiвпрацю мiж Державною податковою адмiнiстрацiєю України i чотирма комiтетами Верховної Ради


-- no author -- Це парламентськi комiтети: з питань бюджету; економiчної полiтики, управлiння народним господарством, власностi та iнвестицiй

Це парламентськi комiтети: з питань бюджету; економiчної полiтики, управлiння народним господарством, власностi та iнвестицiй; з питань фiнансової i банкiвської дiяльностi; промислової полiтики i пiдприємництва, повiдомили в прес-службi депутатської групи "Солiдарнiсть".

У парламентi України 24 комiтети i одна спецiальна комiсiя.

У прес-службi зазначили, що пiдписати цю угоду податкiвцi запропонували на розширеному засiданнi Колегiї ДПАУ з участю народних депутатiв – представникiв парламентських комiтетiв, яке вiдбулося 13 березня. Метою засiдання було обговорення спiльних дiй по роботi над Податковим кодексом України i законами, що впливає на прибуткову частину бюджету, формування проекту держбюджету на 2004 рiк.

Як наголосив глава парламентського бюджетного комiтету Петро Порошенко (фракцiя "Наша Україна"), останнiм часом робота ДПАУ стала бiльш прозорою для суспiльства.
XS
SM
MD
LG