Доступність посилання

ТОП новини

Переговори про приєднання України до Свiтової Органiзацiї Торгiвлi, якi ведуться з 1994 року, увiйшли в завершальну стадiю


-- no author -- Про це заявив перший вiце-прем''єр, мiнiстр фiнансiв України Микола Азаров на засiданнi групи високого рiвня в Москвi. Азаров повiдомив, що Україна пiдписала протоколи про доступ на ринки товарiв i послуг з 12 країнами-членами СОТ i Євросоюзом, практично знятi перешкоди для пiдписання такого протоколу зi США.

Про це заявив перший вiце-прем''єр, мiнiстр фiнансiв України Микола Азаров на засiданнi групи високого рiвня в Москвi. Азаров повiдомив, що Україна пiдписала протоколи про доступ на ринки товарiв i послуг з 12 країнами-членами СОТ i Євросоюзом, практично знятi перешкоди для пiдписання такого протоколу зi США.

За словами Миколи Азарова, багато якi з умов, що висуваються учасниками переговорних процесiв щодо вступу в СОТ, уряд України активно виконує - завершене виконання першого графiка ухвалення законопроектiв, спрямованих на узгодження нацiонального законодавства з нормами i вимогами СОТ.

"У нас є серйознi пiдстави розраховувати на приєднання України до СОТ вже в 2004 роцi", - сказав перший вiце-прем''єр України.
XS
SM
MD
LG