Доступність посилання

ТОП новини

Президенти України і Чеської Республіки – Леонід Кучма та Вацлав Клаус зустрінуться під час неформального саміту глав держав Центральної та Східної Європи в австрійському місті Зальцбурзі 22-23 травня ц.р.


-- no author -- Така домовленість була досягнута під час вчорашньої зустрічі міністра закордонних справ України Анатолія Зленка та Президента Чехії Вацлава Клауса.

Така домовленість була досягнута під час вчорашньої зустрічі міністра закордонних справ України Анатолія Зленка та Президента Чехії Вацлава Клауса.

Під час розмови сторони також обговорили шляхи активізації політичного діалогу між двома державами на найвищому рівні. Анатолій Зленко від імені Леоніда Кучми передав запрошення Вацлаву Клаусу відвідати Україну з офіційним візитом. Запрошення було зі вдячністю прийняте.

Крім того, А.Зленко та В.Клаус обговорили питання правового забезпечення громадян України, які тимчасово працюють в Чехії. Президент Чеської Республіки погодився з необхідністю створення відповідної законодавчої бази, відзначивши роль, яку українці відіграють в економічному розвитку його країни.
XS
SM
MD
LG