Доступність посилання

ТОП новини

Сполучені Штати не планують довгочасної військової присутності в Іраку, - заявив глава Пентагону Доналд Рамсфелд


-- no author -- За словами міністра оборони США, завдання американських військових в Іраку – створити умови для формування нової влади і надання гуманітарної допомоги населенню.

За словами міністра оборони США, завдання американських військових в Іраку – створити умови для формування нової влади і надання гуманітарної допомоги населенню.

« Ірак належить іракському народові, й іракці повинні перетворити свою державу на безпечну й привітну країну»,-зазначив він.

Глава тимчасової американської адміністрації в Іраку Джей Ґарнер наголосив, що в країні має бути створена демократична форма правління, в якій будуть представлені всі політичні партії, етнічні групи і релігії.

«Ваші сини і дочки, ваші онуки й онучки будуть у безпеці, будуть вільні і матимуть можливість зростати в мирі. Не втратьмо цю можливість. Сьогодні в день народження Саддама Гуссейна почнімо демократичний процес заради дітей», - закликав Джей Ґарнер.

Американський адміністратор виступив сьогодні в Багдаді на зустрічі з групою іракських політичних, релігійних і громадських діячів.
XS
SM
MD
LG