Доступність посилання

ТОП новини

У столиці України опозиційні сили організували акцію, присвячену Міжнародному дню солідарності трудящих


-- no author -- Вранці опозиція провела мітинг на Європейській площі під прапорами Комуністичної, Соціалістичної партій, партії “Батьківщина”, Української республіканської партії “Собор”.

Вранці опозиція провела мітинг на Європейській площі під прапорами Комуністичної, Соціалістичної партій, партії “Батьківщина”, Української республіканської партії “Собор”.

Близько тисячі прихильників Соціал-демократичної партії (об''єднаної) провели сьогодні у Києві першотравневу демонстрацію. Учасники поклали квіти до пам''ятника Лесі Українці в Центральному парку, після чого провели святковий мітинг.

Близько 300 прихильників партії "Батьківщина" приєдналися до прибічників Комуністичної партії, яка провела демонстрацію у Києві.

Колона демонстрантів була сформована на Майдані Незалежності, потім підійшла до Європейської площі, на якій зібралася переважна частина прибічників КПУ.

700 прихильників Комуністичної партії, Соціалістичної партії та блоку партій Юлії Тимошенко пройшли колоною по центральній вулиці Полтави і влаштували першотравневий мітинг біля пам''ятника Леніну у центрі міста . Близько 500 осіб провели демонстрацію в Одесі.
XS
SM
MD
LG