Доступність посилання

ТОП новини

Авіакомпанія “Словацькі аеролінії”, так само як і “Аероміст-Харків”, зацікавлена здійснювати спільні пасажирські перевезення в країни Західної Європи


-- no author -- Про це сказав у інтерв’ю журналістам генеральний директор і голова правління “Словацьких аероліній” Томаш Сливка, коментуючи підписання меморандуму між двома авіакомпаніями про співпрацю. “Коли об’єднуються два партнери, тоді набагато легше дістатися західних ринків”, - зазначив він.

Про це сказав у інтерв’ю журналістам генеральний директор і голова правління “Словацьких аероліній” Томаш Сливка, коментуючи підписання меморандуму між двома авіакомпаніями про співпрацю. “Коли об’єднуються два партнери, тоді набагато легше дістатися західних ринків”, - зазначив він.

Підписання меморандуму підтверджує й те, сказав Томаш Сливка, що як його країна в цілому, так і “Словацькі аеролінії”, “мають добру технічну базу для літаків, що дає можливість іншим авіакомпаніям приходити зі своїми послугами на територію Словаччини”.

На запитання, чи не має його авіакомпанія планів закупівлі українських літаків, пан Сливка відповів, що “це залежатиме від процесу сертифікації та від того, як будуть виконуватися умови, щоб літаки могли літати в країнах Європейського Союзу”. Одне із положень меморандуму, зазначив він, “якраз і передбачає спільні зусилля у завершенні сертифікаційного процесу”.

Томаш Сливка додав, що підписання меморандуму “стало першим кроком до обслуговування польотів між Києвом та Братиславою, а також до майбутніх спільних перевезень на європейських міжнародних лініях”.

Меморандум про співпрацю “Словацькі аеролінії” та “Аероміст-Харків” був підписаний у Братиславі 29 квітня цього року.
XS
SM
MD
LG