Доступність посилання

ТОП новини

5-6 травня в Афінах голова Комітету Верховної Ради України з питань європейської інтеграції Борис Тарасюк бере участь у 29-й Конференції співтовариств і комітетів з європейських справ парламентів країн-членів Європейського Союзу, країн-кандидатів та країн, які вступають до ЄС


-- no author -- Представник українського парламенту вперше бере участь у роботі дорадчого органу ЄС.

Представник українського парламенту вперше бере участь у роботі дорадчого органу ЄС.

Як повідомили в інформаційному управлінні Верховної Ради, згідно з порядком денним, на конференції планується дати оцінку діяльності Європейського конвенту та ролі національних парламентів у підготовці проекту конституційної угоди. Європейський конвент – дорадчий орган, що готує пропозиції щодо реформи структури і керівних органів Євросоюзу.

На зазначеному засіданні також розглядатимуться питання надання притулку та імміграційної політики, управління органами зовнішніх відносин ЄС.

Конференція співтовариств та комітетів з європейських справ парламентів ЄС заснована у листопаді 1989 року в Парижі. Її мета – сприяти регулярному обміну думками щодо діяльності органів ЄС та стану розробки необхідної правової бази діяльності Євросоюзу.
XS
SM
MD
LG