Доступність посилання

ТОП новини

Офіційний Лондон готовий надавати Україні необхідну допомогу і сприяння в рамках Європейського Союзу і відстоювати диференційований підхід до нових держав-сусідів з тим, щоб інтереси України були враховані


-- no author -- Про це йдеться у листі на адресу міністра закордонних справ України Анатолія Зленка від керівника зовнішньополітичного відомства Великобританії Джека Стро.

Про це йдеться у листі на адресу міністра закордонних справ України Анатолія Зленка від керівника зовнішньополітичного відомства Великобританії Джека Стро у відповідь на послання українського міністра щодо комунікації Європейського Союзу „Ширша Європа - сусідство: нові рамки відносин зі східними та південними сусідами".

У посланні британського міністра відзначається, що Велика Британія розглядає ініціативу „Ширшої Європи" як надзвичайно важливу. Глава зовнішньополітичного відомства Великобританії вважає, що виконання завдань європейської інтеграції, окреслених у щорічному посланні Президента України до Верховної Ради вимагатиме лідерства і рішучості. Він також висловив сподівання, що в Україні для цього буде створена відповідна основа.
XS
SM
MD
LG