Доступність посилання

ТОП новини

Вчора у Симферополі відбувся Всекримський форум за підсумками обговорення проекту Закону України «Про внесення змін до Конституції України»


-- no author -- Голова Ради міністрів АРК Сергій Куницин відзвітував про роботу з обговорення президентської ініціативи. За його словами, в обговоренні законопроекту взяли участь близько 800 тисяч жителів півострова. Збори відбулися у 1989 трудових колективах підприємств і 648 навчальних закладах.

Голова Ради міністрів АРК Сергій Куницин відзвітував про роботу з обговорення президентської ініціативи. За його словами, в обговоренні законопроекту взяли участь близько 800 тисяч жителів півострова. Збори відбулися у 1989 трудових колективах підприємств і 648 навчальних закладах. На адресу Головного управління юстиції Міністерства юстиції України в Криму надійшло 853 пропозиції.

Кримський прем''єр наголосивив, що загалом кримчани схвалили запропоновані зміни до Конституції. Ініціатива Президента мала підтримку і з боку кримськотатарського населення півострова. Єдиними партіями, що не підтримали реформу, виявилися комуністи і Руський блок.
XS
SM
MD
LG