Доступність посилання

ТОП новини

Надзвичайний і Повноважний Посол США в Україні Карлос Паскуаль закликає Україну активізувати реформи. Про це він заявив сьогодні на прес-конференції з нагоди дослідження діяльності Western NIS Enterprise Fund в Україні


-- no author -- Посол зазначив, що важливим для розвитку будь-якої країни є обсяги іноземних інвестицій.

Посол зазначив, що важливим для розвитку будь-якої країни є обсяги іноземних інвестицій. За його словами, на сьогодні в Україні рівень іноземних інвестицій на душу населення досить низький, навіть порівняно з сусідами, такими, як Румунія, Польща та Угорщина. «Для України дуже важливо зараз набрати динаміки», - сказав він.

Карлос Паскуаль зазначив, що, насамперед, необхідно провести податкову реформу, створивши такі умови ведення бізнесу, які б давали змогу підприємствам отримувати прибуток. Крім того, він вкотре наголосив на винятковій важливості домінування закону. «Закон має бути не просто ухвалений, але й утілюватися на практиці», - сказав Карлос Паскуаль.

Він також висловився за потребу реформування судової системи. При цьому посол зазначив, що Україна має дуже великі перспективи для розвитку економіки.
XS
SM
MD
LG