Доступність посилання

ТОП новини

Кримiнальнi справи, порушенi у зв''язку з вибухами i пожежами на маршрутних таксi у Вiнницi, пiсля останнього iнциденту, що стався сьогодні, об''єднанi в одне провадження


-- no author -- Як повiдомили в центрi громадських зв''язкiв Управління МВС України в Вiнницькiй областi, всi три вибухи сталися на одному маршрутi.

Як повiдомили в центрi громадських зв''язкiв Управління МВС України в Вiнницькiй областi, всi три вибухи сталися на одному маршрутi.

Перший вибух у "маршрутцi", внаслiдок якого загинула жiнка, стався 11 вересня минулого року. Внаслiдок другого вибуху 6 травня 2003 року 6 осіб отримали опiки 1-3 ступенів .

Через кілька днiв пiсля другого вибуху в мiсцеву газету "Тумба" надiйшов анонiмний лист з погрозами і вимогою грошей.

Як повiдомили в центрі громадських зв’язків, незадовго до третього вибуху анонiм надіслав до iншої мiсцевої газети "33 канал" ще один лист iз погрозами, однак у розпорядження мiлiцiї вiн потрапив тiльки сьогодні. Текст листа не розголошується, однак вiдомо, що в ньому також мiститься вимога грошей. Нинi лист перебуває на експертизi в правоохоронних органах. Водночас, у мiлiцiї не коментують його текст.

Експертиза з’ясувала, що пожежа в "маршрутцi" 6 травня сталася через розлив i випаровування легкозаймистої рiдини, яка зберiгалася в пластиковiй пляшцi. За останньою iнформацiєю прес-служби Мiнiстерства з надзвичайних ситуацiй України, 20 травня в "маршрутцi" також сталося займання невiдомої речовини.
XS
SM
MD
LG