Доступність посилання

ТОП новини

Як стало відомо радіо “Свобода”, учора ввечері на станції Куп’янськ-вузловий Харківської області з поїзда № 53 “Владивосток –Харків” були зняті троє громадян з підозрою захворювання на атипову пневмонію


-- no author -- Один з них кухар вагону –ресторану, інші двоє – пасажири потягу. Зараз вони перебувають у Куп’янській районній лікарні, сьогодні їх перевозять до Харкова.

Один з них кухар вагону –ресторану, інші двоє – пасажири потягу. Зараз вони перебувають у Куп’янській районній лікарні, сьогодні їх перевозять до Харкова.

Всього на шляху від Владивостока з цього потягу з підозрою на атипову пневмонію госпіталізовані 15 пасажирів. 11 на території Росії, один у Казахстані і троє в Україні. Зараз потяг перебуває на дезінфекції і санітарній обробці. Таку інформацію поширили у Харкові місцеві мас-медіа з посиланням на обласну санепідемстанцію.

Прес-служба Міністерства з питань надзвичайних ситуацій України повідомляє, що на території Російської Федерації з потяга “Владивосток-Харків” були висаджені четверо пасажирів з підозрою на атипову пневмонію. І чотирьох пасажирів виявили в Україні, яких госпіталізували до центральної Куп’янської лікарні.
XS
SM
MD
LG