Доступність посилання

ТОП новини

Організатори фестивалю альтернативної музики та екстремальних видів спорту


-- no author -- Цієї середи кримський парламент ухвалив рішення про заборону в Криму скандальновідомого фестивалю “Казантип”, оскільки він став “розплідником наркоманії” і не приносить прибутку бюджету. Того ж дня ввечері зі спеціальною заявою виступили організатори фестивалю, в якій вони назвали таке рішення кримської влади "прикрим непорозумінням", оскільки заборонити людям “зустрічатися, спілкуватися, закохуватися і любити море – неможливо”.

Про це заявив кримський представник "Казантипу" Микола Карпов. За словами Миколи Карпова, лише торік організатори фестивалю “Казантип” перерахували податків і платежів на суму майже 70 тисяч гривень, а правоохоронці затримали за вживання наркотиків лише 10 осіб, припинили лише 5 спроб реалізації наркотичних речовин.

Цієї середи кримський парламент ухвалив рішення про заборону в Криму скандальновідомого фестивалю “Казантип”, оскільки він став “розплідником наркоманії” і не приносить прибутку бюджету. Того ж дня ввечері зі спеціальною заявою виступили організатори фестивалю, в якій вони назвали таке рішення кримської влади "прикрим непорозумінням", оскільки заборонити людям “зустрічатися, спілкуватися, закохуватися і любити море – неможливо”.
XS
SM
MD
LG