Доступність посилання

ТОП новини

Генеральна прокуратура України закрила кримінальну справу, порушену у квітні за фактами публікацій у засобах масової інформації матеріалів, які спрямовані на підрив авторитету Президента України Леоніда Кучми


-- no author -- Про це повідомив заступник Генпрокурора Віктор Шокін у листі-відповіді на адресу голови Комітету Верховної Ради з питань свободи слова та інформації Миколи Томенка. Раніше комітет надіслав відповідний депутатський запит до Генпрокуратури.

Про це повідомив заступник Генпрокурора Віктор Шокін у листі-відповіді на адресу голови Комітету Верховної Ради з питань свободи слова та інформації Миколи Томенка. Раніше комітет надіслав відповідний депутатський запит до Генпрокуратури.

За словами Віктора Шокіна, у діях працівників видань Херсонської, Дніпропетровської, Черкаської, Харківської та інших областей не виявлені ознаки злочину. Слідство не встановило підозрюваних чи обвинувачуваних у цій справі.

Наприкінці квітня Леонід Кучма звернувся до Генпрокуратури з проханням припинити розслідування за фактами публікацій, що підривають його авторитет. Президент сказав, що не має стосунку до порушення цих справ і не знає, проти яких видань вони розглядаються.
XS
SM
MD
LG