Доступність посилання

ТОП новини

Глави держав СНД на неформальнiй зустрiчi сьогодні у Санкт-Петербурзі пролонгували угоду щодо вiдновлення прав депортованих народiв ще на 10 рокiв. Про це повiдомив голова ради глав держав СНД Президент України Леонiд Кучма


-- no author -- "Враховуючи, що 26 червня закiнчується термiн дiї угоди з питань, пов''язаних з вiдновленням прав депортованих осiб, нацiональних меншин i народiв, а також виходячи з необхiдностi подальшого розв''язання проблем, що виникають у депортованих осiб пiсля їх повернення, ми ухвалили рiшення i пiдписаний вiдповiдний протокол щодо пролонгацiї згаданого документа ще на 10 рокiв", - сказав Леонід Кучма, виступаючи перед журналiстами пiсля зустрiчi.

"Враховуючи, що 26 червня закiнчується термiн дiї угоди з питань, пов''язаних з вiдновленням прав депортованих осiб, нацiональних меншин i народiв, а також виходячи з необхiдностi подальшого розв''язання проблем, що виникають у депортованих осiб пiсля їх повернення, ми ухвалили рiшення - i пiдписаний вiдповiдний протокол щодо пролонгацiї згаданого документа ще на 10 рокiв", - сказав Леонід Кучма, виступаючи уперед журналiстами пiсля зустрiчi.

Голова Ради глав держав СНД Леонід Кучма також повiдомив, що пiд час зустрiчi президенти також пiдтримали рiшення про направлення спостерiгачiв вiд СНД на вибори президента Азербайджану i парламентськi вибори в Грузiї, якi вiдбудуться цього року.

Учасники самiту також обговорили iнформацiю про результати роботи спостерiгачiв вiд Спiвдружностi на президентських i парламентських виборах у Вiрменiї, сказав Леонід Кучма.
XS
SM
MD
LG