Доступність посилання

ТОП новини

У македонському мiстi Охрид сьогоднi вiдбувається самiт п’яти країн захiдних Балкан, на якому обговорюють спiльну стратегiю для приєднання до Європейського союзу


-- no author -- Президенти Македонiї Борис Трайковський, Сербiї i Чорногорiї Светозар Марович, Хорватiї Стiпе Месич, Албанiї Альфред Мойсiу та Боснiї й Герцеговини Борислав Паравац зiйшлися ,щоб обговорити спiльну стратегію,з якою виступлять на самiтi Європейського союзу 21 червня у Солунi.

Президенти Македонiї Борис Трайковський, Сербiї i Чорногорiї Светозар Марович, Хорватiї Стiпе Месич, Албанiї Альфред Мойсiу та Боснiї й Герцеговини Борислав Паравац зiйшлися ,щоб обговорити спiльну стратегію,з якою виступлять на самiтi Європейського союзу 21 червня у Солунi.

Македонський президент Трайковський зазначив, що балканськi країни вимагають прийому до ЄС за таких самих умов, за яких прийняті держави схiдної й центральної Європи, що вони сподiваються на вiдповiдну фiнансову, технiчну та iншу допомогу для проведення необхiдних реформ. Глава Македонiї висловив упевненiсть, що Європейський союз надасть полiтичну пiдтримку країнам-учасницям самiту для швидшої iнтеграцiї в Європу.
XS
SM
MD
LG