Доступність посилання

ТОП новини

Невдовзі обласний центр Волині матиме свій гімн, повідомив начальник управління культури Луцького міськвиконкому Юрій Войнаровський


-- no author -- Місцеве управління культури виступило з цією пропозицією, і з 15 червня буде оголошений загальноміський конкурс на кращу пропозицію урочистої пісні Луцька.

Місцеве управління культури виступило з цією пропозицією, і з 15 червня буде оголошений загальноміський конкурс на кращу пропозицію урочистої пісні Луцька.

Відбірковий тур відбуватиметься 15-20 серпня, а найкращий варіант гімну планується затвердити на урочистій сесії Луцької міської ради напередодні Дня Незалежності.

Особливу увагу оргкомітет приділятиме думці громадськості. З цією метою пісні-претенденти транслюватимуться по місцевих радіо- та телебаченні. Відтак лучани матимуть змогу висловити своє враження.

На переконання Юрія Войнаровського, було б непогано, якби гімн Луцька лунав щоразу не лише на місцевих культурно-мистецьких імпрезах, а й другим після державного гімну на сесіях міської ради, адже така традиція добре розвинута у багатьох європейських країнах.
XS
SM
MD
LG