Доступність посилання

ТОП новини

Ізраїль почав демонтаж нелегальних єврейських поселень згідно з умовами міжнародного плану мирного врегулювання на Близькому Сході


-- no author -- Як повідомили представники Ради єврейських поселенців, військові з допомогою тракторів почали зносити поселення Неве Ерец на Західному березі Йордану. Рада отримала також список інших поселень, які підлягають знесенню.

Як повідомили представники Ради єврейських поселенців, військові з допомогою тракторів почали зносити поселення Неве Ерец на Західному березі Йордану. Рада отримала також список інших поселень, які підлягають знесенню.

Прем’єр-міністр палестинської автономії Махмуд Аббас знову засудив дії екстремістських угруповань, які взяли на себе відповідальність за скоєні наприкінці минулого тижня напади на ізраїльтян. Водночас Аббас відкинув можливість використання сили проти екстремістів.

Сьогодні Аббас скасував переговори з прем’єр-міністром Італії Сильвіо Берлусконі, тоді як італійський прем’єр відмовився зустрітися з палестинським лідером Ясиром Арафатом.
XS
SM
MD
LG