Доступність посилання

ТОП новини

Сьогодні Президент України Леонiд Кучма зустрiнеться з лiдерами усiх фракцiй i груп Верховної Ради для обговорення питання стосовно внесення змiн до Конституцiї України, повiдомив журналiстам лiдер фракцiї Соцпартiї, спiвголова спецiальної парламентської комiсiї з розробки законопроекту про змiни до Основного закону Олександр Мороз


-- no author -- Він також повiдомив, що комiсiя уже завершила роботу над своїм законопроектом змiн до Конституцiї. За його словами, все готове для того, щоб парламент змiг його розглянути.

Він також повiдомив, що комiсiя уже завершила роботу над своїм законопроектом змiн до Конституцiї. За його словами, все готове для того, щоб парламент змiг його розглянути.

Олександр Мороз також повiдомив, що сьогодні він зустрiвся з цього приводу з головою Верховної Ради Володимиром Литвином.

За словами лiдера СПУ, пiдготовка цього проекту свiдчить про те, що вiн може набрати 226 голосiв депутатiв, необхiдних для попереднього схвалення змiн до Конституцiї i подання законопроекту до Конституцiйного суду.

О.Мороз також повiдомив, що цей документ переданий для вивчення усiм фракцiям i групам парламенту.
XS
SM
MD
LG