Доступність посилання

ТОП новини

Група українських вiйськовослужбовцiв прибула до Iраку для підготовки мiсця розташування укранського миротворчого контингенту в складi стабiлiзацiйних сил у цiй країнi


-- no author -- Як повiдомив сьогодні в iнтерв''ю агентству "Iнтерфакс-Україна" речник мiнiстра оборони, керiвник прес-служби оборонного вiдомства Костянтин Хiвренко, українськi офiцери в кiлькостi не бiльше п''яти осіб прибули до Iраку в недiлю.

Як повiдомив сьогодні в iнтерв''ю агентству "Iнтерфакс-Україна" речник мiнiстра оборони, керiвник прес-служби оборонного вiдомства Костянтин Хiвренко, українськi офiцери в кiлькостi не бiльше п''яти осіб прибули до Iраку в недiлю.

Головне завдання групи - огляд мiсцевостi, на якiй дислокуватиметься український пiдроздiл, вивчення пiд''їзних шляхiв вiд аеропорту посадки до мiсця дислокацiї, розвiдка джерел води.

Пiсля повернення передової групи, орiєнтовно наприкiнцi цього тижня, про результати роботи буде поінформоване керiвництво Мiністерства оборони. Пiсля цього буде ухвалене рiшення про мiсце дислокацiї основних сил українських миротворцiв у польському секторi.
XS
SM
MD
LG