Доступність посилання

ТОП новини

За даними Луганської обласної санітарної епідеміологічної станції, у місті Суходольську за останню добу госпіталізовані тридцять двоє мешканців з підозрою на вірусний гепатит “А”


-- no author -- Загалом на стаціонарному лікуванні з підозрою на це захворювання перебуває 384 особи. Серед них 116 дітей. Діагноз вірусного гепатиту “А” підтверджений у двохсот сімдесяти п’яти хворих.

Загалом на стаціонарному лікуванні з підозрою на це захворювання перебуває 384 особи. Серед них 116 дітей. Діагноз вірусного гепатиту “А” підтверджений у двохсот сімдесяти п’яти хворих.

Військові міністерства надзвичайних ситуацій розгорнули у шахтарському поселенні пересувний шпиталь і почали ліквідацію причин епідемії. Для проведення профілактичних заходів за рекомендаціями медиків міська влада закупила вакцину на 80 тисяч гривень. Зараз у Суходольську ремонтники укладають нову водно-каналізаційну мережу з пластикових труб, а обласна влада звернулась до уряду з проханням надати з резервного державного фонду понад 10 мільйонів гривень для ліквідації причин і наслідків епідемії.

Учора прем’єр-міністр України Віктор Янукович, перебуваючи на Луганщині, повідомив, що уряд з фондів держбюджету виділяє Суходольську 860 тисяч гривень для ліквідації надзвичайної ситуації.
XS
SM
MD
LG