Доступність посилання

ТОП новини

Україна пiдтвердила готовнiсть застосувати у вiдносинах з Угорщиною так званий асиметричний пiдхiд, що передбачає безвiзовий режим для угорських громадян i безкоштовнi вiзи для українцiв


-- no author -- Про це йшлося на зустрiчi мiнiстра закордонних справ України Анатолiя Зленка i новопризначеного посла Угорщини Яноша Тота з нагоди вручення їм вiрчих грамот, повiдомляє сьогодні прес-служба українського МЗС.

Про це йшлося на зустрiчi мiнiстра закордонних справ України Анатолiя Зленка i новопризначеного посла Угорщини Яноша Тота з нагоди вручення їм вiрчих грамот, повiдомляє сьогодні прес-служба українського МЗС.

Сторони висловилися за продовження переговорiв з цього питання. Крiм того, спiврозмовники погодилися, що вiзит до України прем''єр-мiнiстра Угорщини Петера Медяши, запланований на осiнь цього року, стане важливою подiєю в розвитку полiтичного дiалогу двох країн.

Анатолій Зленко i Янош Тот також обговорили стан двостороннiх вiдносин i прiоритети їх подальшого розвитку. Особливу увагу вони придiлили питанням мiжрегiональної спiвпраці й вiзового режиму на українсько-угорському кордонi.
XS
SM
MD
LG