Доступність посилання

ТОП новини

Як стало відомо сьогодні, 26 червня місцева поліція Канади на військовій повітряній базі у Лабрадорі затримала український вантажний літак АН-124 “Руслан”, що належить авіакомпанії “Антонов Дизайн Бюро”. Арештований “Руслан” привіз обладнання для італійських повітряних сил, що тренуються у Лабрадорі кожного літа


-- no author -- Як повідомляють «Українські Новини», посилаючись на джерело в авіакомплексі імені Антонова, літак затримано через заборгованість України перед канадською компанією TMR Energy Ltd. За словами джерела, у разі невиплати заборгованості влада Канади може виставити літак на продаж.

Як повідомляють «Українські Новини», посилаючись на джерело в авіакомплексі імені Антонова, літак затримано через заборгованість України перед канадською компанією TMR Energy Ltd. За словами джерела, у разі невиплати заборгованості влада Канади може виставити літак на продаж.

За інформацією Міністерства закордонних справ України, авіалайнер був затриманий в аеропорті міста Гузбей.

Говорить речник МЗС Маркіян Лубківський: "На підставі рішення Верховного суду Канади, командирові корабля була вручена постанова про арешт літака у зв’язку з позовом компанії TMR Energy Ltd. до фонду державного майна України. Станом на даний час до справи залучено канадського адвоката компанії "Антонов-дизайн-Бюро". Командир і 19 членів екіпажу (вони усі є громадянами України) зараз розміщені у готелі і фінансово забезпечені".
XS
SM
MD
LG