Доступність посилання

ТОП новини

Учора ввечері до Криму з робочим візитом прибув Президент України Леонід Кучма. 3-4 липня він візьме участь у зустрічі глав країн-членів ГУУАМ - неформального об’єднання в складі Грузії, України, Узбекистану, Азербайджану і Молдови


-- no author -- Саміт ГУУАМ пройде в Ялті. В рамках саміту планується підписання 7 документів, у тому числі – Меморандуму про взаєморозуміння держав-учасників ГУУАМ зі сприяння торгівлі і транспортування.

Саміт ГУУАМ пройде в Ялті. В рамках саміту планується підписання 7 документів, у тому числі – Меморандуму про взаєморозуміння держав-учасників ГУУАМ зі сприяння торгівлі і транспортування. На зустріч запрошено також представники 19-ти країн і 10-ти міжнародних організацій. В саміті візьме участь делегація Сполучених Штатів Америки на чолі з заступником держсекретаря США Стівеном Пайфером.

У саміті, за останніми даними, візьмуть участь президенти Грузії, України і Молдови, а також прем’єр-міністри Азербайджану та Узбекистану.

Кримське управління Державтоінспекції повідомило, що у зв’язку з проведенням цього представницького заходу 3-го і 4-го липня рух автотранспорту в Криму буде обмежений.
XS
SM
MD
LG