Доступність посилання

ТОП новини

До Криму прибув міністр оборони Росії Сергій Іванов. В рамках робочого візиту до України, у Севастополі він інспектує частини Чорноморського флоту Російської Федерації, які тут дислокуються


-- no author -- У Севастополі Сергій Іванов заявив журналістам, що немає таких проблем у базуванні Чорноморського флоту Росії на території України, які не можна було б розв’язати. За його словами, ці питання слід постійно обговорювати і коригувати. Як повідомляє наш кореспондент, водночас пан Іванов уникнув відповіді на запитання про терміни перебування російського флоту в українському Криму.

У Севастополі Сергій Іванов заявив журналістам, що немає таких проблем у базуванні Чорноморського флоту Росії на території України, які не можна було б розв’язати. За його словами, ці питання слід постійно обговорювати і коригувати. Як повідомляє наш кореспондент, водночас пан Іванов уникнув відповіді на запитання про терміни перебування російського флоту в українському Криму.

Міністр оборони Росії у Севастополі взяв участь в урочистій зустрічі російських військових кораблів, які повернулися в базу з далекого походу до Індійського океану і Перської затоки.
XS
SM
MD
LG