Доступність посилання

ТОП новини

Cьогодні в Ялті, у Лівадійському палаці, почався черговий саміт ГУУАМ – неформального об’єднання країн - Грузії, України, Узбекистану, Азербайджану і Молдови


-- no author -- Лише Україна і Грузія представлені своїми президентами - Леонідом Кучмою та Едуардом Шеварнадзе. Делегацію Азербайджану очолює прем’єр-міністр Артур Раси-заде, а Молдови - перший заступник міністра закордонних справ Андрій Стратан.

Лише Україна і Грузія представлені своїми президентами - Леонідом Кучмою та Едуардом Шеварнадзе. Делегацію Азербайджану очолює прем’єр-міністр Артур Раси-заде, а Молдови - перший заступник міністра закордонних справ Андрій Стратан. Узбекистан представлений на рівні радника президента. На саміті також присутня делегація США на чолі із заступником помічника держсекретаря Стівеном Пайфером.

Протягом сьогоднішнього дня Леонід Кучма у своїй резиденції проводить двосторонні зустрічі з главами делегацій. А в Лівадії пройдуть засідання Ради міністрів закордонних справ держав-учасників ГУУАМ і зустріч у форматі ГУУАМ - США. Підписання підсумкових документів заплановане на завтра.
XS
SM
MD
LG