Доступність посилання

ТОП новини

Влада Ізраїлю звільнила сьогодні полковника Сулеймана Абу Мультака – чільного працівника служби безпеки Палестинської автономії


-- no author -- Мультак, кого вважають третьою за впливом особою у палестинських спецслужбах, був заарештований 5 травня у смузі Газа за підозрою у причетності до нападів на ізраїльтян.

Мультак, кого вважають третьою за впливом особою у палестинських спецслужбах, був заарештований 5 травня у смузі Газа за підозрою у причетності до нападів на ізраїльтян.

На думку оглядачів, його звільнення – це жест доброї волі з боку Ізраїлю, що його зробили на прохання прем"єр-міністра Палестнської автономії Махмуда Аббаса.

Однак палестинські представники заявили, що в Ізраїля не було доказів провини Мультака і його звільнення не пов"язане з мирними переговорами.

Сьогодні ж Ізраїль звинуватив палестинських екстремістів у порушенні перемир"я – після того, як одне з єврейських поселень зазнало ракетного обстрілу.

Ніхто не постраждав. У відповідь – ізраїльські військові взяли під контроль основну місцеву автомагістраль, передану раніше під контроль палестинців.
XS
SM
MD
LG