Доступність посилання

ТОП новини

Прем’єр-міністр Італії Сільвіо Берлусконі вибачився за образу завдану ним під час дебатів в Європарламенті одному із депутатів


-- no author -- Як повідомив сьогодні увечері канцлер Німеччини Герхард Шрьодер, у телефонній розмові з ним Берлусконі висловив жаль у зв’язку з недоречністю висловів, вжитих ним під час полеміки з соціалістом Мартіном Шульцем – членом Європарламенту, який представляє ФРН. Канцлер заявив, що вважає інцидент вичерпаним.

Як повідомив сьогодні увечері канцлер Німеччини Герхард Шрьодер, у телефонній розмові з ним Берлусконі висловив жаль у зв’язку з недоречністю висловів, вжитих ним під час полеміки з соціалістом Мартіном Шульцем – членом Європарламенту, який представляє ФРН.

Канцлер заявив, що вважає інцидент вичерпаним.

Учора у відповідь на критичну репліку Шульца Берлусконі сказав, що тому слід спробувати себе у кінематографі у ролі охоронця у нацистському концтаборі.

Зауваження італійського прем’єра, чия країна від 1 липня головує у Європейському Союзі, спричинила шквал обурення як в Німеччині, так і в інших європейських державах.
XS
SM
MD
LG