Доступність посилання

ТОП новини

За даними ООН, кожен 120-й мешканець планети тікає від переслідувань та загрози власному життю. Сьогодні у світі близько 22-х мільйонів людей мають статус втікачів. А близько 25-ти мільйонів – переховуються і не зафіксовані у жодних документах


-- no author -- З нагоди Всесвітнього дня біженця львів’яни збирали підписи на підтримку трьох молодих жінок із Кенії, молодого китайця та 15-річного бразильця. Усі ці біженці зазнали тортур у в’язниці за релігійні та політичні переконання.

З нагоди Всесвітнього дня біженця львів’яни збирали підписи на підтримку трьох молодих жінок із Кенії, молодого китайця та 15-річного бразильця. Усі ці біженці зазнали тортур у в’язниці за релігійні та політичні переконання.

Акція організована львівським осередком міжнародна амністія і громадською організацією Права людини не мають кордонів. Творче об’єднання «Дзвіниця» продемонструвало театралізований перформенс. На площі перед Львівським університетом стояла клітка, з якої намагалася звільнитись людина. На себе вона виливала червону фарбу, що символізувала тюремні тортури. Організатори зазначають, що такі акції вкрай необхідні, адже вони привертають увагу людей до проблем утікачів.
XS
SM
MD
LG