Доступність посилання

ТОП новини

У роздрiбну мережу Києва надiйдуть півтори тисячі тонн пшеничної крупи i 100 тонн гречаної , а також 2 тисячі тонн цукру-пiску з державного резерву


-- no author -- Як повiдомили у прес-службi Київської мiськадмiнiстрацiї, столичний мiський голова Олександр Омельченко пiдписав розпорядження "Про отримання цукру i крупи з державного резерву".

Як повiдомили у прес-службi Київської мiськадмiнiстрацiї, столичний мiський голова Олександр Омельченко пiдписав розпорядження "Про отримання цукру i крупи з державного резерву".

Згiдно з розпорядженням, ЗАТ "Київмлин" i ВАТ "Київська компанiя оптового ринку" повиннi укласти договори з державним пiдприємством "Укррезерв" на отримання цих продуктiв ("Київмлин" – на отримання крупи, "Київська компанiя оптового ринку – цукру) для подальшої реалiзацiї їх у роздрiбнiй мережi мiста. При цьому районнi держадмiнiстрацiї повиннi забезпечити отримання видiлених крупи i цукру всiма крамницями, якi їх реалізують, згiдно з асортиментним перелiком.

Головне управлiння з питань цiнової полiтики столичної мiськадмiнiстрацiї має визначити роздрiбнi цiни на цi товари, виходячи зі встановлених Держрезервом оптово-вiдпускних цiн, транспортних та iнших витрат.
XS
SM
MD
LG