Доступність посилання

ТОП новини

За повідомленням белградських засобів масової інформації, болгарська поліція заарештувала у Софії одного з членів злочинного угруповання, яке скоїло замах на прем’єр-міністра Сербії Зорана Джинчича


-- no author -- Ненаду Миленковича, якого сербська полiцiя розшукувала за посередництвом Iнтерполу, затримали у болгарськiй столицi, де вiн перебував уже три роки. Сербська полiцiя підозрює його в причетностi до двадцяти вбивств. Миленкович, за повiдомленням белградської преси, був одним із лiдерiв балканської наркомережi, котра через Болгарiю постачала велику кiлькiсть наркотикiв до Сербiї й через неї до країн Захiдної Європи.

Ненаду Миленковича, якого сербська полiцiя розшукувала за посередництвом Iнтерполу, затримали у болгарськiй столицi, де вiн перебував уже три роки. Сербська полiцiя підозрює його в причетностi до двадцяти вбивств. Миленкович, за повiдомленням белградської преси, був одним із лiдерiв балканської наркомережi, котра через Болгарiю постачала велику кiлькiсть наркотикiв до Сербiї й через неї до країн Захiдної Європи.
XS
SM
MD
LG