Доступність посилання

ТОП новини

Сьогодні у Верхньодніпровську на кордоні між Дніпропетровською та Кіровоградською областями було знайдене тіло дніпропетровського журналіста Володимира Єфремова


-- no author -- Спалене тіло журналіста знайшли в автомобілі, що згорів. Єфремов виїхав з Дніпропетровська вранці машиною до Києва, де мав взяти участь в урочистостях з приводу національного свята Франції.

Спалене тіло журналіста знайшли в автомобілі, що згорів. Єфремов виїхав з Дніпропетровська вранці машиною до Києва, де мав взяти участь в урочистостях з приводу національного свята Франції. Говорить голова Інституту масової інформації Алла Лазарєва:

«Володимир Єфремов був кореспондентом Інституту масової інформації у Дніпропетровську останні три роки. Це структура, яка працювала також у партнерстві з «Репортерами без кордонів». Перед тим він був головним редактором Дніпропетровської газети «Собор», яка належала обласній раді Дніпропетровська, він очолював 11-й телеканал, агентство інформаційне, яке теж називалося «Собор» і газету «Дніпропетровськ». Свого часу в нього був досить серйозний конфлікт з певними впливовими політичними особами України, і це навіть йому обійшлось кількаденним ув’язненням. Ми не можемо казати, що підозрюємо вбивство напряму, але ми дуже б хотіли, щоб розслідування робилося уважно, тому що в цієї людини могли бути і впливові вороги, і люди, які могли, скажімо, не хотіти, щоб він повідомив комусь якусь інформацію. Ми б просили колег, всіх журналістів України, які можуть хоч в чомусь посприяти інформаційно, звернути увагу на те, що загинув наш колега і допомогти зробити так, щоб розслідування відбулося і щоб воно було максимально ефективним».
XS
SM
MD
LG