Доступність посилання

ТОП новини

Лiдер Соцпартiї України, спiвголова тимчасової спецiальної комiсiї парламенту з пiдготовки проекту змiн до Конституцiї Олександр Мороз вважає, що можливе вiдкликання президентського законопроекту змiн до Основного закону є для глави держави


-- no author -- Як повiдомляє прес-служба СПУ, Олександр Мороз, коментуючи заяву Президента України Леонiда Кучми про доручення вивчити правовi аспекти вiдкликання свого законопроекту про змiни до Конституцiї з КС, сказав: "Вiдкликання президентського проекту можливе. Для Президента це не його добра воля, а шанс уникнути невдачi при непiдтримцi його бiльшiстю його ж проекту". "Бiльшiсть працювала над парламентським проектом i схиляється до нього", - додав лiдер соцiалiстiв.

Як повiдомляє прес-служба СПУ, Олександр Мороз, коментуючи заяву Президента України Леонiда Кучми про доручення вивчити правовi аспекти вiдкликання свого законопроекту про змiни до Конституцiї з КС, сказав: "Вiдкликання президентського проекту можливе. Для Президента це не його добра воля, а шанс уникнути невдачi при непiдтримцi його бiльшiстю його ж проекту". "Бiльшiсть працювала над парламентським проектом i схиляється до нього", - додав лiдер соцiалiстiв.

Голова Соціалістичної партії наголосив, що, згiдно з Конституцiєю, "не Президент, а парламент працює над змiнами" до Основного закону. Вiн також вважає, що суть законопроекту змiн до Конституцiї, запропонованого Л.Кучмою, полягає "в продовженнi власних повноважень шляхом вилучення з Конституцiї норм про термiни обрання Президента, Верховної Ради i мiсцевих органiв влади i вiднесення цих норм до закону". "Закону, який має ухвалити його (Л.Кучми) бiльшiсть", - сказав лiдер СПУ.
XS
SM
MD
LG