Доступність посилання

ТОП новини

Керівники урядів України i Росiї Вiктор Янукович i Михайло Касьянов висловлюються за завершення реалiзацiї проекту лiтака Ан-70 у 2004 роцi


-- no author -- Сьогодні на вiйськовому аеродромi “Бельбек” поблизу Севастополя пiсля закiнчення демонстрацiйного польоту Ан-70 i ознайомлення з його характеристиками обидва прем''єри заявили журналістам, що лiтак не має аналогiв у свiтi.

Сьогодні на вiйськовому аеродромi “Бельбек” поблизу Севастополя пiсля закiнчення демонстрацiйного польоту Ан-70 i ознайомлення з його характеристиками обидва прем''єри заявили журналістам, що лiтак не має аналогiв у свiтi.

За словами Касьянова, нинi до лiтака є низка зауважень з боку росiйських військово-повітряних сил. Водночас вiн висловив сподiвання, що вони будуть усунуті найближчим часом, а взимку почнуться випробування в низьких температурах та екстремальних умовах. "Важливi переваги, якi закладалися в цьому лiтаку, забезпечуються", - наголосив глава росiйського уряду.

Віктор Янукович, зі свого боку, певен, що випробування будуть завершенi в 2004 роцi. Нинi глави уряду Росiї i України проводять переговори вiч-на-вiч.

У п''ятницю в Ялтi на 9-му позачерговому засiданнi мiшаної українсько-росiйської мiжурядової комiсiї зi спiвробiтництва серед iнших будуть розглянутi питання взаємної торгiвлi, перспектив розвитку торгово-економiчних вiдносин, а також питання про спiвпрацю у вiйськово-технiчнiй галузi.
XS
SM
MD
LG