Доступність посилання

ТОП новини

Американське командування в Іраку підтвердило факт загибелі двох синів Саддама Гуссейна -Кусая та Удея. Вони були вбиті у місті Мосулі на півночі Іраку


-- no author -- Вілла, де перебували сини, була оточена американськими солдатами після того, як вони отримали інформацію від одного з місцевих мешканців. Бій тривав кілька годин. Чотири американці отримали поранення.

Вілла, де перебували сини, була оточена американськими солдатами після того, як вони отримали інформацію від одного з місцевих мешканців. Бій тривав кілька годин. Чотири американці отримали поранення. Як заявив на прес-конференції у Багдаді генерал Рікардо Санчес, американське командування впевнене у тому, що загиблі є синами Саддама Гуссейна, хоча аналіз ДНК іще не проводили. Разом з ними загинули іще дві особи, поки не відомо, хто вони такі.

Кусай та Удей були під другим і третім номерами у списку 55-ти іракських керівників, яких розшукують. За інформацію про синів Саддама Гуссейна обіцяли винагороду 15 мільйонів доларів за кожного.
XS
SM
MD
LG