Доступність посилання

ТОП новини

Сполучені Штати Америки закликають інші країни взяти участь у міжнародних стабілізаційних силах в Іраку. Голова Об”єднаного комітету керівників штабів Річард Майєрс заявив, що 19 країн вже приєдналися до коаліційних сил в Іраку, ще 15 готові це зробити


-- no author -- За словами Майєрса, чисельність неамериканських військовослужбовців в Іраку може сягнути 30 тисяч, але цього недостатньо, щоб найближчим часом скоротити там американську військову присутність. Зараз в Іраку майже 150 тисяч американських вояків.

За словами Майєрса, чисельність неамериканських військовослужбовців в Іраку може сягнути 30 тисяч, але цього недостатньо, щоб найближчим часом скоротити там американську військову присутність. Зараз в Іраку майже 150 тисяч американських вояків.

Виступаючи у четвер у Вашингтоні, міністр оборони США Доналд Рамсфелд схвалив публікації фотографій двох загиблих синів Саддама Гуссейна. Як заявив глава Пентагону, іракський народ заслуговує, щоб йому надали переконливі докази смерті синів колишнього диктатора.
XS
SM
MD
LG