Доступність посилання

ТОП новини

У Криму Євпаторійський місцевий суд визнав голову однієї з дільничих виборчих комісій Венеру Владимирову винною у зловживанні владою під час виборів до кримського парламенту у 2002 році, і засудив її до 5-ти років позбавлення волі. У Центрвиборчкомі Криму кажуть, що це перший подібний випадок в Україні


-- no author -- Голова Кримського відділення Партії Зелених України Юрій Комов повідомив, що Апеляційний суд Криму підтвердив вирок, винесений Євпаторійським місцевим судом.

Голова Кримського відділення Партії Зелених України Юрій Комов повідомив, що Апеляційний суд Криму підтвердив вирок, винесений Євпаторійським місцевим судом. За його словми, на торішніх виборах в окрузі №7 в Євпаторії переміг представник Партії Зелених Юрій Ткач, який на 200 голосів випередив підприємця Миколу Котляревського. Однак Венера Владимирова, діючи в інтересах третіх осіб, фальсифікувала виборчі документи і Центрвиборчком Криму визнав переможцем Миколу Котляревського. За словами Юрія Комова, тепер “зелені” домагатимуться відкликання пана Котляревського з парламенту автономії і визнання депутатом Юрія Ткача.
XS
SM
MD
LG