Доступність посилання

ТОП новини

Посол США в Українi Карлос Паскуаль, який завершує свою дипломатичну мiсiю на початку серпня, нагороджений українським орденом "За заслуги" 2-го ступеня


-- no author -- Високу нагороду дипломату вручив Президент України Леонiд Кучма пiд час зустрiчi в державнiй резиденцiї "Зоря" в Криму, повiдомляє прес-служба глави держави.

Високу нагороду дипломату вручив Президент України Леонiд Кучма пiд час зустрiчi в державнiй резиденцiї "Зоря" в Криму, повiдомляє прес-служба глави держави.

Карлос Паскуаль сказав, що йому приємно було працювати в Українi. "Я думаю, що ми зробили багато, i маємо гарний фундамент для продовження наших двостороннiх вiдносин у конструктивному руслi", - наголосив вiн.

Американський дипломат висловив сподiвання, що Україна зможе багато зробити на шляху європейської та євроатлантичної iнтеграцiї.

Він також додав, що робота, проведена сьогодні в Україні, оцінюється не зовсім належним чином.

Карлос Паскуаль прибув до Києва 19 жовтня 2000 року, ставши четвертим послом США за роки незалежностi України. Вiн змiнив на цiй посадi Стiвена Пайфера, який зараз є помiчником заступника держсекретаря США у справах Європи та Євразiї.

Новим послом США в Українi стане Джон Едвард Гербст, чию кандидатуру вже затвердив американський президент Джордж Буш.
XS
SM
MD
LG