Доступність посилання

ТОП новини

Український уряд моніторуватиме Інтернет-простір за допомогою нової системи від “Finport Technologies”. Компанія закінчила розробку інформаційно-моніторингової системи на базі “Web-Observer” для Кабінету Міністрів України


-- no author -- Як повідомили сьогодні в прес-службі уряду, проект дасть можливiсть автоматизувати процес збору і обробки публікацій в режимі реального часу з відкритих джерел у мережі Інтернет.

Як повідомили сьогодні в прес-службі уряду, проект дасть можливiсть автоматизувати процес збору і обробки публікацій в режимі реального часу з відкритих джерел у мережі Інтернет.

Моніторинговий проект для українського уряду включає в себе останні розробки “Finport Technologies” в галузi здобування, обробки, структурування і доставки даних.

В окремі розділи нової системи автоматично вміщуються новини про політичну ситуацію в країні, діяльнiсть уряду загалом, міністрів, їхніх заступників, керівників структурних підрозділів.

Інформаційно-моніторингова система Кабінету Міністрів дозволяє не тільки переглядати останні новини, створювати підбірки за ключовими словами, вибирати необхідні ресурси зi списку джерел. Нові аналітичні блоки допоможуть працівникам прес-служби і апарату уряду автоматично будувати статистичні звіти за накопиченою базою публікацій, конвертувати результати в “Word”або “Excel”.
XS
SM
MD
LG