Доступність посилання

ТОП новини

Польща має намір зберегти безкоштовні візи для українців і після вступу до шенгенської угоди у 2006 році. Про це повідомив Голова Ради Міністрів Республіки Польща Лешек Міллер, відповідаючи на запитання журналістів у аеропорту “Бориспіль”


-- no author -- Він нагадав, що сьогодні буде підписана угода про режим взаємних поїздок громадян України і Польщі, яка передбачає безкоштовні візи для українців і безвізовий режим для поляків.

Він нагадав, що сьогодні буде підписана угода про режим взаємних поїздок громадян України і Польщі, яка передбачає безкоштовні візи для українців і безвізовий режим для поляків.

Як передає УНІАН, Лешек Міллер назвав цю угоду надзвичайно важливою для обох країн. Він також зазначив, що рівень політичних відносин між Україною і Польщею є дуже високим і такими ж добрими мають бути економічні відносини.

Лешек Міллер також повідомив, що в перебігу візиту обговорюватиметься питання, яким чином надати динамізму економічним відносинам, зазначивши, що його супроводжує велика група бізнесменів, які зацікавлені у збільшенні товарообігу між Україною і Польщею.

Він, зокрема нагадав, що товарообіг між двома країнами становить 1,5 мільярдів доларів, що, на його переконання, є недостатнім.
XS
SM
MD
LG