Доступність посилання

ТОП новини

Україна сподівається на якнайшвидше підписання з Польщею двостороннього протоколу про доступ до ринків товарів і послуг у рамках вступу до Свiтової Організації Торгiвлi, заявляє прем''єр-міністр України Віктор Янукович


-- no author -- Український прем''єр відзначив зацікавленість України в польських інвестиціях, у співпраці підприємців обох країн, наголосивши, що всі ці питання обговорюватимуться під час українсько-польського бізнес-форуму в четвер у Донецьку.

Під час зустрічі сьогодні у Києві зі своїм польським колегою Лешеком Міллером Віктор Янукович сказав, що сторони також надають великого значення реалізації проекту нафтопроводу Одеса-Броди-Гданськ.

Український прем''єр відзначив зацікавленість України в польських інвестиціях, у співпраці підприємців обох країн, наголосивши, що всі ці питання обговорюватимуться під час українсько-польського бізнес-форуму в четвер у Донецьку.

За словами Віктора Януковича, в торгово-економічних відносинах двох країн "затвердилися позитивні тенденції", а обсяг українсько-польського товарообігу зрiс бiльш як на 60 %. "Ми зацікавлені, щоб закріпити таку тенденцію", - наголосив український прем''єр, повідомивши про ініціативу української сторони провести в четвертому кварталі поточного року восьму українсько-польську комісію, присвячену питанням двостороннього співробітництва.
XS
SM
MD
LG