Доступність посилання

ТОП новини

За результатами перевiрки Державного комiтету з питань технiчного регулювання i споживчої полiтики України в першому пiврiччi цього року знято з реалiзацiї 41% перевiрених алкогольних напоїв (близько 100 тисяч лiтрiв)


-- no author -- Крiм того, з середини липня до 1 серпня цього року з перевiрених 659 тонн хлiбопродуктiв комiтет забракував 188,6 тонн (28,6%).

Про це повiдомив пiд час "гарячої телефонної лiнiї" сьогодні у Києвi заступник начальника Держкомiтету Анатолiй Воронков.

Крiм того, з середини липня до 1 серпня цього року з перевiрених 659 тонн хлiбопродуктiв комiтет забракував 188,6 тонн (28,6%).

Як зазначив Анатолій Воронков, найближчим часом комiтет планує "створити єдиний реєстр товаровиробникiв з метою захисту прав споживачiв вiд несанкцiонованої реалізації неякісних, небезпечних, прострочених і фальсифікованих продуктів, товарів без необхідних документів і ліцензій".

З огляду на це комітет планує провести комплексні перевірки в Закарпатськiй, Чернігівській, Чернівецькій і Полтавській областях.
XS
SM
MD
LG