Доступність посилання

ТОП новини

Український футболіст Андрій Шевченко, який грає в італійському клубі “Мілан”, увійшов до списку 18 провідних футболістів світу. Шевченко номінований на нагороду Європейської футбольної асоціації (УЄФА) за підсумками сезону 2003 року. Про це повідомив офіційний Інтернет-сайт цієї організації


-- no author -- Серед інших кандидатів на нагороду УЄФА такі відомі нападники як Рауль і Роналдо з іспанського клубу “Реал”, Рууд ван Ністелрой з британської команди “Манчестер Юнайтед” та Крістіан Вієрі з італійського “Інтера”.

Серед інших кандидатів на нагороду УЄФА такі відомі нападники як Рауль і Роналдо з іспанського клубу “Реал”, Рууд ван Ністелрой з британської команди “Манчестер Юнайтед” та Крістіан Вієрі з італійського “Інтера”.

Призи Європейської футбольної асоціації отримають також кращий воротар, кращий захисник та півзахисник і кращий тренер року. Знайде свого володаря і “Золота бутса” та премія для футболіста, який забив найкрасивіший гол минулого турніру.

Церемонія вручення нагород УЄФА відбудеться 28 серпня у Монако. Цей традиційний захід символізує початок нового єврокубкового року.
XS
SM
MD
LG