Доступність посилання

ТОП новини

Відновлюється подача електроенергії у деяких районах північно-східної частини США та Канади, які залишилися вчора без електрики внаслідок аварії


-- no author -- Мер Нью-Йорка Майкл Блумберг повідомив про відновлення енергопостачання в районах Квінт та Бруклін. Відновлена робота трьох основних аеропортів міста. Вулиці Нью-Йорка патрулюють 40 тисяч поліцейських та пожежників.

Мер Нью-Йорка Майкл Блумберг повідомив про відновлення енергопостачання в районах Квінт та Бруклін. Відновлена робота трьох основних аеропортів міста. Вулиці Нью-Йорка патрулюють 40 тисяч поліцейських та пожежників.

Всього у штаті Нью-Йорк залишаються без електроенергії близько 80% споживачів. Без світла залишилися також американські міста Клівленд, Детройт та канадське місто Торонто.

Влада виключає, що причиною вимкнення електрики був терористичний акт. Спочатку канадська влада заявляла, що причиною стала блискавка, яка влучила в електростанцію Кон Едісон в районі Ніагарського водоспаду. Але пізніше ця заява була спростована. Аварія у Кон Едісоні порушила за “принципом доміно” роботу найбільших електростанцій регіону.
XS
SM
MD
LG