Доступність посилання

ТОП новини

В Алушті згорів автомобіль депутата Алуштинської міської ради


Володимир Притула В Алушті згорів автомобіль депутата Алуштинської міської ради

Симферополь, 20 серпня 2003 - У відомому кримському курортному місті Алушті в розпал курортного сезону тривають напівкримінальні “розбірки”. Днями там згорів автомобіль опозиційного депутата Алуштинської міської ради Володимира Красненкова, який вважає це актом помсти за його вимоги розслідувати діяльність алуштинського мера Олексія Нечаєва.

19 серпня кримські засоби масової інформації повідомили, що в одному з найпопулярніших українських курортів - Алушті вибухнув і згорів автомобіль опозиційного депутата Алуштинської міської ради Володимира Красненкова. У вівторок зранку депутат в''їхав до будинку, де мешкає із сім''єю, піднявся в квартиру і вже з балкону побачив, як горить його “Тойота”. Пан Красненков вибіг з вогнегасником, але врятувати автомобіль йому не вдалось, він повністю згорів.

Як повідомив співробітник Центру громадських зв''язків Головного управління МВС України в Криму підполковник Андрій Чернов, зараз триває розслідування цього інциденту: “На даний момент за висновками вибухотехніків, які виїжджали на місце, мова про вибух не йде. Фахівці вважають, що спалахнула паливно-повітряна бензинова суміш. Найімовірніше ,через витік бензину з раніше деформованого бензобаку. Автомашина стояла під нахилом і бензин міг стікати днищем і капати на асфальт. Звичайно, зараз проводиться низка експертиз, за результатами яких будуть зроблені остаточні висновки”, - сказав підполковник Чернов.

Як повідомив інший опозиційний депутат Алуштинської міської ради Олег Максимов, це вже другий підпал автомобіля Володимира Красненкова. Приблизно місяць тому перше його авто повністю згоріло на одній із автостоянок Алушти. І тоді говорили про навмисний підпал. Олег Максимов також повідомив, що недавно в місті згоріло кафе, яке належить Олександру Ільїну, теж опозиційному депутату. Всі ці факти Олег Максимов пов’язує в один ланцюжок. А Володимир Красненков вважає, що таким чином чиниться тиск на депутатів міськради Алушти, які перебувають в опозиції до мера Олексія Нечаєва.

Навесні група депутатів з Алушти виступила із заявою, в якій вони звинуватили мера міста у зловживанні службовим становищем і фальсифікації рішень сесії міськради у питаннях значі в оренду і продажу землі на території міста-курорта. Тоді Олексій Нечаєв публічно спростував ці звинувачення, однак спеціальна комісія Верховної Ради Криму, яка на чолі із членом президії Володимиром Кличниковим виїжджала на місце, знайшла чимало серйозних порушень у роботі міського голови і міськвиконкому Алушти. Яка доля результатів роботи цієї комісії- невідомо. Мовчить і сам Олексій Нечаєв. В усякому випадку, мені зв’язатися з ним не вдалося, не робив він публічних заяв і для інших засобів масової інформації.

ВИБІР ЧИТАЧІВ

XS
SM
MD
LG