Доступність посилання

ТОП новини

“Формула-1” в Угорщині


Василь Плоскіна “Формула-1” в Угорщині

Угорщина, 22 серпня 2003 року.

22-24 серпня на угорському “Гунґарорингу” влаштовуються чергові автомобільні змагання в класі “Формула-1”. Виступи іменитих учасників гонок подивиться понад 100 тис. глядачів переважно із Західної Європи.

Безпеку учасників та гостей змагань, які відбудуться неподалік містечка Модьород за півтора десятка кілометрів на північ від угорської столиці, забезпечуватимуть 1500 поліцейських. Є серед них і дорожні патрулі, оскільки напередодні змагань під’їзди до “Гунґарорингу” практично забиті автомобільними пробками. Тому вже зараз у пресі з’являються оголошення про те, що добратися в Модьород найкраще можна приміським транспортом, у тому числі й на електричках.

Пасажирам надаватимуться певні знижки за проїзд, чого, звісно, не скажеш про вхідні квитки на самі змагання. Початкові ціни коливаються від 70 до 90 доларів. Ближчі місця коштуватимуть у кілька разів дорожче. Тим не менше, це аж ніяк не зупиняє любителів особисто подивитися виступи знаменитих пілотів, які виборюватимуть цими днями гран-прі Угорщини в класі “Формула-1”.

Місцева сфера обслуги подбала про те, аби на змаганнях усі мали можливість придбати напої та різноманітні наїдки. Щоправда, їхня вартість набагато випереджає ціни аналогічних страв за межами “Гунґарорингу”. Але такі вже закони комерції: дуже багато продавців знають, що в такі дні можна отримати непогану виручку.

Пропонуватимуть свої послуги гостям і місцеві повії. Однак поліція разом із мерією містечка вже зараз визначила зони, де поява “метеликів” абсолютно небажана.

Ну, і, звичайно, всі з нетерпінням чекають захоплюючих змагань, які розгорнуться на віражах автодрому. Минулі роки “Гунґароринг” був досить успішним для Михаеля Шумахера і менш вдалим для його іменитих суперників. Втім, час покаже, хто з них стане найспритнішим зараз.

ВИБІР ЧИТАЧІВ

XS
SM
MD
LG